Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah

Üretici : Specna Arms

(KDV dahildir)

Bu ürün şu anda stokta yok veya mevcut değil.

Ürün Stoğa Gelince Haber Ver

Ödeme aşamasında ekstra %3 havale indirimi!

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği yüksek kaliteli materyallerden yapılmıştır. X-ASR üzerinde takılı olarak gelmektedir.

KARGO & GÖNDERİM ŞARTLARI

Saat 12:30’a kadar gelen siparişler aynı gün, sonrasında gelen siparişler ertesi iş günü kargoya verilir.

AÇIKLAMA

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah

Specna Arms, piyasaya yeni bir kalite getiren olağanüstü bir replika serisi olan CORE™ ürün serisini sunarak müşterilerin beklentilerini karşılamaktadır. Yenilikçi bir yay değiştirme sistemi ve yüksek kaliteli malzemelerle birlikte cazip fiyat, bu replikayı hem yeni başlayanlar hem de deneyimli airsoft oyuncuları için uygun hale getirir.

Alıcı, destek ve tabanca kabzası, naylon elyafla güçlendirilmiş polimerden yapılmıştır. Namlu, RIS handguard, flaş gizleyici, büyütülmüş şarj kolu ve taktik sapan fırdöndüler gibi kalan bileşenler metalden yapılmıştır (çelikten yapılan parçalar arasında vidalar, pimler, mermi fırlatma penceresi, tampon boru rayları ve sahte cıvata taşıyıcısı bulunur). Alıcı üzerinde işaretler ve bir seri numarası bulunur.

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah’ın parçaları çok iyi hizalanmıştır ve Kullanıcı, alt ve üst alıcı arasında herhangi bir gevşek nokta yaşamayacaktır. Hafif bir polimer alıcının kullanılması, ağırlığın azalmasına izin verdi, bu da onu dinamik oyunlar veya uzun ömürlü mil-sim’ler için çok uygun hale getirdi. Dahası, fiberglas takviyesi alıcıyı polimer ve metal alıcılardan daha dayanıklı hale getirir.

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah, bir ESA™ Hızlı Yay Değişim Sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde, bir atölyeye veya bir dizi özel alete erişime gerek kalmadan replikanın gücünü oyun alanında beklenen koşullara hızlı ve hızlı bir şekilde uyarlamak mümkündür – tek gereken kaldırmaktır. Dişli kutusunu dışarı çekmeye veya sökmeye gerek kalmadan çıkarılabilmesi için yaya erişim sağlamak için stok kaydırıcısı.

ESA™ sisteminin avantajlarını abartmak zordur. Çeşitli gruplar içindeki mevcut iç düzenlemeler ışığında, sistem Kullanıcıya çeşitli olasılıklar ve bol özgürlük sağlar. ESA™ sistemi, minimum bir süre ile ana yayı değiştirmek için izin verir, böylece oyunun alanına doğru namlu çıkış hızını, ateşin etkinliği ile Kullanıcının güvenliği arasında ideal bir uzlaşmayı garanti edecek şekilde özelleştirmek için izin verir. kendisi ve diğer katılımcılar.

Replika, LiPo ve LiFe pillerle tamamen uyumludur. Üretici tarafından varsayılan olarak kurulan ana yay tarafından sağlanan ~380 FPS’lik bir temel namlu çıkış hızı nedeniyle, kopya orta menzilde çalışmak için mükemmeldir. Set ayrıca, namlu çıkış hızını ~310 FPS’ye düşürmeye ve sonuç olarak kopyayı yakın mesafe ve iç mekan operasyonları için uyarlamaya izin veren bir M90 yayı içerir.

Gearbox, 8 mm kaymalı yatakların yanı sıra bunlara dayalı şimli çelik dişliler içerir. Sistem, dört adet geri dönüş önleyici mandalla sabitlenmiştir. Polikarbonat polimer pistondan yapılmış bir ışık, dayanıklılığını artırmak için tam çelik şerit ile donatılmıştır. Ayrıca, tip 1 silindir ve çelik devre kesicinin yanı sıra hassas bir döner Hop-Up odası uygulandı. Parçaların dayanıklılığı, M140 yaylarla işbirliğine izin verir.

Özenle yapılmış bir Döner Hop-Up odası, 6,03 mm çapında yüksek kaliteli hassas bir namlu ile muhteşem bir şekilde birlikte çalışır. Hassas bir namlunun uygulanması, replikanın menzilini ve doğruluğunu artırır. Yüksek kaliteli 6 mm BB’ler kullanmayı unutmamalısınız.

Specna Arms SA-C21 PDW CORE X-ASR Karabina Airsoft Tüfeği – Siyah, 22 mm’lik bir üst RIS rayı, M-LOK handguard ve ayarlanabilir bir PDW tipi dipçik ile donatılmıştır. Üst RIS rayı, optoelektronik hedefleme cihazlarıyla çarpışmayan, yukarı kaldırılabilen demir manzaralara sahiptir.

Kaydırmaz stok pedine sahip uzatılabilir dipçik sayesinde replikanın uzunluğunu kullanıcının vücut tipine ve tercihlerine göre uyarlamak mümkündür. Susturucu, 14 mm’lik bir solak dişe dayanmaktadır.

PDW versiyonu, kaymaz dokulu polimer stok pedinin dışında, tamamen metalden yapılmış teleskopik bir dipçik ile donatılmıştır. Pil, kopyanın sahte tampon tüpünün içinde saklanır. Sahte tampon tüpünün içine 12 x 17 x 75 mm boyutlarında bir LiPo pil sığabilir.

380 BB’ye kadar kapasiteye sahip bir S-MAG Hi-Cap şarjörü içerir. S-MAG, Specna Arms tarafından tasarlanan özel bir polimer şarjördür. Specna Arms logolarından oluşan karakteristik doku dikkat çekicidir. S-MAG, yüksek ROF’de bile BB’lerin kesintisiz beslenmesini kolaylaştırır.

Ayrıca MOSFET X-ASR™ modülüne sahiptir. En yüksek kalitedeki MOSFET X-ASR™, replika bileşenlerin güvenliğiyle ilgilenir, tetik tepkisini iyileştirir ve elektronik aksamın ve pilin ömrünü uzatır. Ayrıca entegre durum diyotları sayesinde replika içindeki temel arızaların teşhis edilmesini de sağlayacaktır.

Sepetim
Sepetiniz şu anda boş

Henüz bir ürün eklemediniz...